Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informații cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de către SC GUESTHOUSE SRL, o societate romana, cu sediul in Splaiul Unirii 160, București, sect 4, România, înregistrată la Registrul Comerțului în conformitate cu J40/6991/2013, cod unic de înregistrare RO31724755 (denumită în continuare "Guesthouse").

Confidențialitatea ta este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să iti procesăm datele cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE ("GDPR"). Datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economică, culturală sau socială.

Această politică de confidențialitate se referă la datele cu caracter personal ale clienților nostri si implicit clientilor clubului Guesthouse situat in Bucuresti, Splaiul Unirii 160, scetor 3 („Club”), furnizorilor nostri, partenerilor noștri de afaceri, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează Clubul sau sediul, și ale reprezentanților acestora, potențiali colaboratori și colaboratori și se aplică datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, www.clubguesthouse.ro, precum și tuturor celorlaltor date cu caracter personal pe care le colectăm prin e-mail, formular de contact, in urma accesului in Club sau prin intermediul altor variante off-line.

I. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPURI ȘI MOTIVE PENTRU PROCESARE

În contextul interacțiunii tale cu Guesthouse, tu ca persoană fizică, poti face obiectul activităților de prelucrare a datelor pe care le efectuăm. Te informam că folosim datele tale cu caracter personal în următoarele cazuri:

1. Dacă esti client al Clubului, sau al Guesthouse:
1.1. Scopurile prelucrarii sunt:
 • Furnizarea serviciilor solicitate de la noi

  Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a furniza serviciile solicitate, conform biletului de acces achitat de tine. De exemplu, daca ai ales sa achiti la bar cu cardul bancar, putem procesa datele tale bancare in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale Guesthouse. Ne intemeiem în acest caz prelucrarea pe interesul legitim pe îndeplinirea contractului (in sens larg) ca temei al procesarii (inclusiv, procesarea platilor).

 • Comunicarea cu tine

  Este posibil sa ne soliciti asistenta sau sa ne trimiti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru/pagina de facebook, de clubul Guesthouse precum si de procesarea datelor tale cu caracter personal.

  In acest caz, utilizăm datele de contact pentru a comunica cu tine în legătură cu solicitările tale. Scopul prelucarii în acest caz este îndeplinirea acordului ca motiv al procesarii (daca exista), si, dupa caz, analizarea cererilor tale si oferirea de raspunsuri la acestea.

 • Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

  Putem prelua unele dintre datele tale în contextul furnizării serviciilor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

 • Trimiterea de newsletter-uri

  Putem, de asemenea, să folosim datele tale de contact pentru a-ti furniza în formă electronică newsletter-uri care sa contina informatii cu privire la urmatoarele evenimente pe care le vom organiza, dar numai dacă te-ai abonat și, prin urmare, ti-ai exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Poti oricând să iti retragi consimțământul, exprimându-ti opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand "Dezabonați" atunci când primesti e-mailul respectiv sau sa ne scrii la adresa dezabonare@clubguesthouse.ro .

 • Concursuri

  In situatia in care te inscrii la unul din concursurile organizate de noi, procesam datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi cu ocazia inscrierii la acestea. Ne intemeiem in acest caz pe acordul tau de a participa la aceste evenimente organizate de noi.

 • Emiterea de carduri de membru

  In cazul in care completezi formularul de solicitare achizitie card de membru si Guesthouse iti aproba cererea de emitere card, vom prelucra datele cu caracter personal mentionate in formularul de inregistrare solicitare emitere card. In baza cardului de membru vei avea acces gratuit la toate evenimentele organizate de Guesthouse in Club pe perioada de valabilitate a cardului.

  Ne intemeiem in acest caz pe acordul tau de a ne furniza aceste date in vederea achizitionatii si emiterii cardului cu scopul de a beneficia de facilitatile mentionate mai sus.

 • Pentru a asigura securitatea spațiilor, a bunurilor și a personalului nostru.

  In momentul in care intri in Club, indiferent ca acest acces se face in baza unui bilet de intrare, a unei invitatii, a cardului de membru, in temeiul unui contract incheiat cu Guesthouse si/sau orice contractant/subcontractant/sponsor etc., sau in mod neautorizat, tu., in calitate de vizitator al Clubului, ai luat la cunostinta de faptul ca noi iti prelucram imaginea (inclusiv portretul) si comportamentul tau, cu scopul de a monitoriza securitatea persoanelor, spaţiilor şi a bunurilor Guesthouse, conform Raportului de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica intocmit in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. Temeiul procesarii il reprezinta interesul legitim al Guesthouse de a monitoriza si asigura securitatea persoanelor / spatiilor si a bunurilor aflate in perimetrul destinat clubului Guesthouse

  Camerele video sunt insotite de pictograme. Camerele au fost amplasate astfel incat sa minimizeze impactul asupra intimitatii individuale si efectuam evaluari periodice pentru a ne asigura ca utilizarea acestora ramane justificata. Imaginile inregistrate vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru ca un incident sa poata fi descoperit si ca incidentul sa poata fi investigat. Avand in vederea acest lucru, toate inregistrarile sunt sterse dupa expirarea unui termen de 30 de zile. Cu exceptia autoritatilor competente si a firmei de paza care are acces la imagini doar in timp real, imaginile nu vor fi furnizate catre terte parti.

1.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:
 • In situatia in care ai cumparat bilete prin intermediul site-ului nostru (indiferent daca aveti sau nu cont pe site) – datele pe care le prelucram sunt: numele tau, adresa de e-mail, telefonul, adresa ta (sau adresele, in cazul in care ai indicat mai multe adrese de livrare, pentru livrari diferite).

  In cazul in care doresti sa platesti pentru biletele achizitonate prin card de credit sau de debit, ti se va solicita sa furnizezi informatii aflate pe aceste carti de credit respectiv de debit exclusiv cu scopul procesarii platii tale, utilizand aceasta modalitate.

 • Daca ai un card de membru Guesthouse - datele pe care le solicitam cu ocazia emiterii si achizitionarii cardului sunt: numele tau, adresa de e-mail, telefonul, adresa, data nasterii, contul de facebook, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le poti furniza direct. Furnizarea datei de nastere o solicitam pentru a verifica daca ai implinit 18 ani. Furnizarea contului de facebook este necesar pentru a verifica daca informatiile furnizate sunt corecte.

 • Daca te prezinti in locatia Clubului prelucram urmatoarele date cu caracter personal: numele tau doar in masura in care esti trecut pe lista de invitati, si imaginea (portretul) si comportamentul dvs. conform pct. 1.1.7. de mai sus.

2. Dacă esti reprezentant/persoană de contact/colaborator/angajat a unui client sau potențial client al Guesthouse
2.1. Scopurile prelucrarii sunt:
 • Furnizarea serviciilor solicitate de la noi

  Folosim datele tale cu caracter personal pentru a pregăti și a furniza serviciile solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezinti. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și de gestionarea relației cu clienții noștri.

 • Comunicarea cu tine

  Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu tine în legătură cu solicitările tale și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe și interesul legitim în furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

 • Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

  Putem prelucra unele dintre datele tale în contextul furnizării serviciilor in baza unei obligatii legale, daca este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

 • Trimiterea de newsletter-uri

  Putem, de asemenea, să folosim datele tale de contact pentru a-ti furniza în formă electronică newsletter-uri care sa contina informatii cu privire la urmatoarele evenimente pe care le vom organiza, dar numai dacă te-ai abonat și, prin urmare, ti-ai exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Poti oricând să iti retragi consimțământul, exprimându-ti opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand "Dezabonați" atunci când primesti e-mailul respectiv sau sa ne scrii la adresa dezabonare@clubguesthouse.ro .

2.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu tine sunt:

numele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre Guesthouse de obicei de către tine, dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de tine, fie de către client.

3. Dacă esti partener de afaceri sau furnizor Guesthouse
3.1. Scopurile prelucrarii sunt:
 • Întreținerea relației noastre contractuale cu dvs.

  Folosim datele tale cu caracter personal relevante pentru a întreține relația noastră contractuală cu tine. Ne bazăm în acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii.

 • Comunicarea cu tine

  Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu tine în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii.

 • Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

  Putem prelucra unele dintre datele tale în contextul furnizării serviciilor bazate pe indeplinirea unei obligatii legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

3.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu tine sunt:

numele tau, adresa de e-mail, telefonul, adresa ta, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le poti furniza direct.

4. Dacă esti reprezentant, persoană de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri Guesthouse
4.1. Scopurile prelucrarii sunt:
 • Întreținerea relației noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri

  Folosim datele tale cu caracter personal relevante pentru a întreține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

 • Comunicarea cu tine

  Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu tine în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia de parteneriat. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

 • Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

  Putem prelucra unele dintre datele tale în contextul furnizării serviciilor noastre avand ca temei indeplinirea unei obligatii legale. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

4.2. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt:

numele, poziția, e-mailul, telefonul, adresa, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre Guesthouse, de obicei de către tine, dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de tine, fie de către partenerul de afaceri.

5. Dacă aplici pentru un job:

Folosim datele cu caracter personal conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul Guesthouse. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul încheierii și executării unui contract.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu tine sunt numele tau, adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse în CV-uri, detalii despre educație și formare, calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care le poti furniza direct.

6. Dacă esti un vizitator al site-ului nostru web:

Folosim datele tale cu caracter personal pe care le colectăm de la tine când vizitezi site-ul nostru de internet, www.clubguesthouse.ro, pentru a procesa și a răspunde întrebărilor tale transmise prin intermediul site-ului nostru, precum și pentru a trimite newsletter-urile la care te-ai abonat în timp ce vizitai site-ul nostru.

Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informațiile solicitate în legătură cu activitatea si serviciile noastre. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs., adresa de e-mail și numărul de telefon.

De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului. Ne bazăm în această activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia.

Utilizăm Google Analytics pentru a analiza informațiile colectate de la vizitatorii site-ului. Aceste informații permit companiei Guesthouse să înțeleagă mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl utilizează. Nicio informatie de identificare personala nu este inclusa in acest tip de raportare.

Nu utilizam cookies pentru a colecta date cu caracter personal si nu folosim nicio tehnologie care coreleaza informatia colectata de cookies cu datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului nostru.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării site-ului Internet și adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

II. PUNEREA LA DISPOZIȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci când datele sunt solicitate direct de la tine, Guesthouse iti solicită să furnizezi toate categoriile de date cu caracter personal în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea (inclusiv, printre altele, să iti oferim serviciile dorite).

Dacă furnizezi Guesthouse datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, te rugăm să ii comunici înainte de această dezvăluire modalitatea în care Guesthouse intenționează să proceseze datele cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

III. DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Deși, de regulă, nu vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți, putem

 • dacă este necesar, transfera datele tale, prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanță, numai prin aplicații securizate, unor terțe părți, cum ar fi partenerii comerciali ai Guesthouse, care acționează în calitate de procesatori de date pentru și în numele Guesthouse (de exemplu, pentru hosting, asistenta legala și fiananciara, furnizori sau prestatori de servicii care oferă asistență la expediere), cu care Guesthouse a încheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementările UE și de reglementările naționale. Vom transfera datele unor terțe părți exclusiv în măsura necesară pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate și prelucrate.
 • dezvălui datele pentru a ne conforma legii sau ca răspuns la o cerere din partea unei instanțe sau a unei alte autorități legale, cum ar fi un mandat sau o citație. Guesthouse ar putea, de asemenea, să împărtășească informațiile cu bună-credință în cazul în care considerăm că este necesar să prevenim sau să gestionăm fraude sau să protejăm Guesthouse.
 • dacă este necesar, să dezvăluie date cu caracter personal relevante autorităților competente, în contextul furnizării serviciilor pe care le-ați solicitat de la noi.

IV. DURATA PROCESĂRII

Intenționăm să păstrăm datele tale cu caracter personal pe durata contractului încheiat cu tine, precum și după aceea, în conformitate cu politicile noastre interne și cu obligațiile legale care ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui acord, astfel de date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectării datelor preconizate sau a oricărei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de păstrare a înregistrărilor sau autoritățile publice.

Imediat după încheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie să fie:

 • șterse sau distruse în siguranță; sau
 • transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind păstrarea înregistrărilor).

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi șterse imediat dacă vă dezabonați de la serviciul nostru de newsletter

V. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

 • dreptul de accesare - iti permite să obtii confirmarea că datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi și, în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;
 • dreptul de rectificare – iti permite rectificarea datelor tale cu caracter personal în cazul în care acestea sunt inexacte;
 • dreptul de ștergere – iti permite să obtii ștergerea datelor tale cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate);
 • dreptul de restricționare – iti permite să obtii restricționarea procesării datelor tale cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contesti exactitatea datelor tale cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate);
 • dreptul de a te opune – iti permite să te opui prelucrării în continuare a datelor tale cu caracter personal în condițiile și limitele stabilite de lege;
 • dreptul la portabilitatea datelor – iti permite să primesti datele cu caracter personal referitoare la tine, pe care ni le-ai furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit în mod automat sau să transmiti aceste date unui alt controlor de date.
Suntem bucuroși să asigurăm exercitarea acestor drepturi.

Poti sa iti exerciti în mod liber și în orice moment drepturile menționate mai sus și să afli mai multe despre aceste drepturi, depunând la noi, în calitate de operator, o solicitare scrisă, respectiv catre S.C. GUESTHOUSE S.R.L., Splaiul Unirii 160, București, sect 4, România sau prin e-mail la adresa contact@clubguesthouse.ro. De asemenea, ai dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Te încurajăm să ne contactezi imediat dacă consideri că datele tale cu caracter personal au fost furnizate fără consimțământ. Ne angajăm să tratăm întotdeauna cererile tale cu cea mai mare atenție și să adresăm întrebările pe care le ai în cel mai scurt timp posibil.

VI. SECURITATE

Ca parte a administrării site-ului nostru, am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor prezentate prin prelucrare, în special din cauza utilizării incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterării, dezvăluirii, achiziționarea sau accesul, manipularea intenționată sau accidentală, accesul terților, ștergerea și modificarea.

Vei fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-un interval rezonabil de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un funcționar competent determină că notificarea ar împiedica o investigație penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi întârziată conform instrucțiunilor funcționarului competent. Vom răspunde cu promptitudine la solicitările dumneavoastră referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.

VII. MODIFICĂRI

Această politică de confidențialitate intră în vigoare începând cu 25 august, 2018. Această politică de confidențialitate poate fi actualizată.

Când vom face acest lucru, vom posta aceste modificări pe site-ul nostru, astfel încât să ai întotdeauna acces la detalii despre informațiile pe care le colectăm, cum și în ce circumstanțe le utilizăm și dacă este cazul, le dezvăluim. Orice astfel de modificare, materială sau de altă natură, va intra în vigoare de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Dacă, în orice moment, decidem să folosim datele cu caracter personal într-o manieră diferită de cea declarată în momentul colectării lor, te vom notifica prin e-mail. Vei avea posibilitatea de a alege dacă putem sau nu să iti folosim datele în acest mod diferit. În caz contrar, dacă este posibil, vom utiliza datele în conformitate cu Politica de confidențialitate conform căreia datele au fost colectate.

VIII. ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru conține linkuri către alte site-uri web. Această politică de confidențialitate se aplică numai în cazul acestui site, astfel încât, atunci când vă conectați la alte site-uri web, trebuie să citesti propriile ei politici de confidențialitate.

IX. INFORMAȚII DE CONTACT

Dacă ai întrebări suplimentare cu privire la modul în care procesăm informațiile tale cu caracter personal sau dacă doresti sa iti exerciti oricare dintre drepturile tale în conformitate cu această politică, te rugăm să ne trimiti o solicitare scrisă, folosind următoarele date de contact contact@clubguesthouse.ro sau pe adresa de corespondenta din Splaiul Unirii 160, București, sect 4, România.

Ne vom asigura că sunt luate măsurile adecvate pentru a răspunde solicitării tale fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informațiile vor fi furnizate pe cale electronică, dacă este posibil, cu excepția cazului în care soliciti în mod expres transmiterea în scris.